Oliefyrservice reducerer dit olieforbrug

​Med vores oliefyrservice kommer dit fyr i topform, så det altid kører så effektivt som muligt.

Hos J.O.B. ApS udfører vi oliefyrservice, der sikrer dig, at dit oliefyr kører optimalt. Der kan være mange penge at spare ved at lade os tjekke dit oliefyr. Vi henvender os til private og erhvervsdrivende, der har hjemme i områderne omkring Aabenraa, Als, Sønderborg og Gråsten.

Sund fornuft for din pengepung med oliefyrservice

Loven siger, at dit oliefyr skal renses, justeres og kontrolmåles én gang årligt af hensyn til miljøet. Men der kan også være penge at spare på varmeregningen ved at få os til at foretage det lovpligtige oliefyrservice hos dig. Et renset og justeret oliefyr udnytter fyringsolien langt bedre og kan reducere dit olieforbrug med helt op til 15 procent.

Når vi udfører oliefyrservice, foretager vi et gennemgribende eftersyn med kontrolmålinger, justeringer, rensning og energitest. Er der driftsstop eller andre problemer, kommer vi på servicebesøg og udbedrer fejlen. En grundig service betaler sig, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Du er velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål til vores oliefyrservice, eller vil du gerne bestille en tid, kan du kontakte os på telefon eller e-mail. Du kan fange os på telefon 22 20 57 08 eller ved at sende os en e-mail på obling1@live.dk

Her ligger vi​

J.O.B ApS

Storegade 15

6430 Nordborg

CVR: 30831993

E-mail: obling1@live.dk

Telefon: 22 20 57 08

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J.O.B. ApS
Storegade 15
6430 Nordborg
Tlf.: 22205708
CVR: 30831993
obling1@live.dk