Varmepumpe luft til vand er en god investering

Vil du gerne skåne miljøet og spare penge på din varmeregning?

Hos J.O.B. ApS er vi eksperter i at installere varmepumper, og er du interesseret i en varmepumpe luft til vand, kan vi klare det for dig. Vi henvender os til både private og erhvervskunder, og vi opererer i områderne omkring Aabenraa, Als, Sønderborg og Gråsten. Alle de installationer af varmepumpe luft til vand, vi udfører, foretages i samarbejde med Dansk Varme service.

Energibesparende varmepumpe luft til vand

Søger du en miljørigtig energiløsning, kan en varmepumpe luft til vand være svaret. Der er mange penge at spare med varmepumper, og ikke nok med at du kan opnå en betydelig besparelse på din varmeregning, så er du også med til at skåne miljøet for et unødigt højt CO2-udslip.

Vi har stor erfaring med opsætning og installation af varmepumper, og har du behov for rådgivning omkring valg af varmepumpe luft til vand, er vi gerne behjælpelige. Vi kan hjælpe dig med at beregne, hvor stor en besparelse du vil kunne opnå med en varmepumpe, og vi kan også rådgive dig i forhold til hvilken løsning, der vil være den bedste for dig.

Kontakt os for mere information

Vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for varmepumper eller vil du have et tilbud på en varmepumpe luft til vand, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 22 20 57 08 eller sende os en e-mail på obling1@live.dk.   

Her ligger vi​

J.O.B ApS

Storegade 15

6430 Nordborg

CVR: 30831993

E-mail: obling1@live.dk

Telefon: 22 20 57 08

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J.O.B. ApS
Storegade 15
6430 Nordborg
Tlf.: 22205708
CVR: 30831993
obling1@live.dk