Pillefyr​ til billig og stabil varme

Brug af pillefyr er en økonomisk holdbar løsning, fordi der kan spares helt op til 60% på varmeregningen ved udskiftningen af et oliefyr. Du får den samme, velkendte stabile varmetilførsel, men til en langt billigere pris.

Vi udfører både konverteringer af fyr, men vi opsætter naturligvis også dit pillefyr fra ny, hvis det er første gang, du har med fyr at gøre. Har du i forvejen et pillefyr, som blot kræver reparation eller service, tilbyder vi også det på visse mærker. Fyret formår desuden at tjene sig selv hjem i løbet af 2 til 4 år, hvorfor det meget hurtigt bliver en besparelse.

De miljøvenlige og huslige fordele ved pillefyr

Pillefyr er et sundt alternativ til det typiske oliefyr, fordi træpiller er naturmateriale, der næsten ingen forurening udleder. Træpillerne brændes helt igennem, og det er kun meget få efterladenskaber, der er til overs efter en brænding. Selv gasser, der kommer frem under brænding, forsvinder.

Derudover er pillefyr en optimal løsning til især ældre huse, fordi du er sikret en høj fremløbstemperatur, så du ikke skal udskifte dine radiatorer.

Har du yderligere spørgsmål eller ønsker, ser vi gerne, hvad vi kan gøre for dig. Ring blot på telefon 22 20 57 08

Her ligger vi​

J.O.B ApS

Storegade 15

6430 Nordborg

CVR: 30831993

E-mail: obling1@live.dk

Telefon: 22 20 57 08

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

J.O.B. ApS
Storegade 15
6430 Nordborg
Tlf.: 22205708
CVR: 30831993
obling1@live.dk